Over ons

SASA FURNITURE


Sasa Furniture, voor kwaliteit en een persoonlijke service

Opgericht door twee vrienden die elkaar hebben ontmoet binnen de meubelbranche. De één met oog voor detail en zeer gedreven op het vlak van service en communicatie, de ander met veel technische kennis. Deze sterke combinatie maakt dat Sasa Furniture enkel merken aanbiedt die voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van ontwerp, duurzaamheid, kwaliteit en service. Inmiddels bestaat onze collectie uit verschillende mooie merken die wij zowel zakelijk als particulier aanbieden.
• Zakelijk doormidden van persoonlijk contact en onze kennis van interieurontwerp.
• Particulier doormiddel van verschillende webshops gekoppeld aan een fysieke winkel.
Wij bieden altijd een passende oplossing voor uw uitdaging!

Missie

Wij zijn van mening dat in de meubelbranche de focus teveel ligt op het verkopen in grote aantallen, dit ten koste van de kwaliteit en service. Bij Sasa Furniture streven wij naar perfectie in de breedste zin van het woord. Zo verkopen wij enkel meubelen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en gaan wij net een stapje verder als het gaat om service. Wat dat betreft zijn we bij Sasa van de oude stempel; klant is koning. In onze ideale wereld zouden alle producten duurzaam geproduceerd moeten worden zonder concessies te doen.

Visie

Met Sasa willen wij terug naar de basis, waar het gaat om het maken van ouderwetse kwaliteit maar met moderne duurzaamheid. Wat zou het fijn zijn om te produceren in CO2 neutrale fabrieken waar men met liefde aan de producten werkt tegen een eerlijke prijs. Waar men werkt aan gebruiks in plaats van verbruiksgoederen. We moeten af van het huidige productie systeem waarvan het milieu en uw portemonnee de dupe zijn. Een product mag best wat meer kosten als deze ook veel langer meegaat en het milieu ontlast wordt toch? Wij vinden van wel!

Onze merken

  • Karup uit Denemarken
  • Softline uit Denemarken
  • Feydom modulaire slaapbanken uit Macedonië